Spartan Swill
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

15 REASONS WHY EAST LANSING, MI IS THE BEST COLLEGE TOWN IN AMERICA

+3
Blanch32
Ass Dan
Green Note
7 posters

Go down

15 REASONS WHY EAST LANSING, MI IS THE BEST COLLEGE TOWN IN AMERICA Empty 15 REASONS WHY EAST LANSING, MI IS THE BEST COLLEGE TOWN IN AMERICA

Post by Green Note 2/28/2015, 5:26 pm

http://www.thrillist.com/travel/nation/nate-silver-magic-johnson-and-burgerama-reasons-why-east-lansing-mi-is-america-s-best-college-town

thrillist.com
Green Note
Green Note
Geronte
Geronte

Back to top Go down

15 REASONS WHY EAST LANSING, MI IS THE BEST COLLEGE TOWN IN AMERICA Empty Re: 15 REASONS WHY EAST LANSING, MI IS THE BEST COLLEGE TOWN IN AMERICA

Post by Ass Dan 2/28/2015, 5:40 pm

Clickbait. Pass.
Ass Dan
Ass Dan
Geronte
Geronte

Back to top Go down

15 REASONS WHY EAST LANSING, MI IS THE BEST COLLEGE TOWN IN AMERICA Empty Re: 15 REASONS WHY EAST LANSING, MI IS THE BEST COLLEGE TOWN IN AMERICA

Post by Blanch32 2/28/2015, 5:45 pm

Yea so the opposite of close. Let me guess the "police state" was omitted?
Blanch32
Blanch32
Geronte
Geronte

Back to top Go down

Post by HT 3/1/2015, 8:11 am

Not the best by a longshot.

It is, however, significantly better than Pullman, WA. That town wins "Worst College Town in America" going away, IMO.
HT
HT
Spartiate

Back to top Go down

Post by SeeRockCity 3/1/2015, 10:49 am

SpartanHT wrote:Not the best by a longshot.

It is, however, significantly better than Pullman, WA. That town wins "Worst College Town in America" going away, IMO.

Have you even been to West Lafayette?
SeeRockCity
SeeRockCity
Ephor (Board Steward)
Ephor (Board Steward)

https://spartanswill.forumotion.com

Back to top Go down

Post by tGreenWay 3/1/2015, 10:52 am

SeeRockCity wrote:

This. What a sad, boring place.
tGreenWay
tGreenWay
Geronte
Geronte
Swill Pick 'em 2022 Regular Season Champion

Back to top Go down

Post by Ass Dan 3/1/2015, 11:38 am

Ypsilanti is a horrid college town as well.
Ass Dan
Ass Dan
Geronte
Geronte

Back to top Go down

Post by HT 3/1/2015, 12:23 pm

tGreenWay wrote:

This. What a sad, boring place.

Pullman is worse. It's in the middle of nowhere, with nothing to do around the town except drink. The nearest city, Spokane, is an hour and a half away, so if you want to do anything, you have to drive there. It's literally a small town, surrounded by wheat fields and desert for hours. The layout of the town also has it so that the bars aren't really within walking distance of apartments and houses that students live in, so you have to drive to go to all the bars in town, meaning you can't have too many drinks when you're out.

West Lafayette sucks, but at least it's close to other places and isn't so remote and isolated. I never want to go back to Pullman again. Worst 2 years of my life.
HT
HT
Spartiate

Back to top Go down

Post by Bizarro Fletch 3/1/2015, 1:19 pm

SeeRockCity wrote:

Winner.

Or loser, I guess.

That town is an embarrassment to the B10. It makes Evanston -where you couldn't buy beer after like 10pm very recently - look wild and crazy.
Bizarro Fletch
Bizarro Fletch
Geronte
Geronte

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics